Pozvánka na vánoční koncerty

Zveme vás na náš letošní první vánoční koncert v Evangelickém kostele v Letohradě, který proběhne v sobotu 18.prosince 2021 od 15:00.

Původně jsme měli v tomto termínu zpívat a hrát jiný vánoční koncert v Lipníku nad Bečvou, ale byl zrušen. Podobně dopadl i náš další plánovaný tradiční koncert v Kostelecké Lhotě… Bylo nám to moc líto a proto jsme se rozhodli vystoupit v netradičním čase v Letohradě a navíc na netradičním místě – tentokrát v Evangelickém kostele.

 

Další koncerty budou mezi svátky na již tradičních místech a sice v neděli 26.12. na Hedeči a v Jablonném a dále v pondělí 27.12. v Žamberku a v Letohradě. Pevně věříme, že všechny budeme moct uskutečnit. Na všech koncertech budete moct zakoupit naše nové Vánoční CD s názvem Tisíc andělů, které jsme dokončili loni těsně před adventem, ale vzhledem k tomu, že všechny loňské vánoční koncerty byly zrušeny, tak to nové CD vlastně představujeme až při letošních Vánocích.

Těšíme se na Vás!

UPOZORNĚNÍ:
Koncerty budou probíhat dle aktuálních nařízení proti šíření covid-19 pro kulturní akce.
Vstup na koncert bude možný po doložení pravidla O-N-T.

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Koncerty a jeho autorem je Tomáš Jukl. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *