Natáčíme nové CD, podpořte jeho vznik!

Už je tomu dlouhých pět let, co jsme vydali naše poslední CD. Za tu dobu už se nám nashromáždila pěkná řádka nových písniček a přišel čas, kdy bychom je rádi zaznamenali nejen pro nás, ale i pro vás! Tentokrát jsme se rozhodli natočit opět CD s vánočními písněmi a koledami a vydat ho těsně před Vánoci, abychom si ho mohli pořádně užít.

Natáčení bude tentokrát probíhat pod taktovkou dvojice zkušených studiových borců – zvukaře Petra Michala a hudebního režiséra Petra Novotného. Oba pánové spolu už léta spolupracují ve studiu MKP v Českých Budějovicích, Petra Novotného navíc můžete znát jako hudebníka z kapely Pavla Žalmana Lohonky a Petr Michal jim už drahnou dobu dělá osobního zvukaře. Oba za námi v září přijedou do kina v Jablonném nad Orlicí, kde bude celé čtyři dny nahrávání probíhat.

Přivést na svět takové vánoční CD je ale velmi náročné, a to nejen co se týče přípravy či samotného procesu, ale hlavně peněz. Není to jen čas, práce a cestovné pro oba Petry, které musíme zaplatit, ale i pronájem kina, výrobu grafického designu pro booklet alba a také lisování fyzických nosičů. A proto jsme se obrátili na vás – naše příznivce, posluchače, fanoušky a přátele s prosbou o podporu a finanční příspěvek. Moc si vážíme toho, že se vás našlo celkem 120! V tomto předprodeji jsme prodali přes sto cédéček a vybrali dostatek peněz na to, aby natáčení mohlo zdárně proběhnout.

Děkujeme!

Příspěvek byl publikován v rubrice Akce, Natáčení a jeho autorem je Tomáš Jukl. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *